Need Help With CT Mod

Forum for all Blood Legion friends to chat with us.

Need Help With CT Mod

Postby Elvenbane on Tue Nov 02, 2004 4:06 pm

I recently installed CT Mod but it didn't change my interface. I dl'd the files and unzipped em to the WoW/Interface folder which I assumed was what you're supposed to do. Is there something I'm missing?
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Tibs on Tue Nov 02, 2004 4:21 pm

not sure what it is, elven-- as I have the exact same files on both my home mac and my work mac. but my work mac won't load the UI, while my home mac works just fine.

Stone is more of the CTMod master, so I'd ask him, if he weren't busy pretending to be working! ;)

tibs out
Tibsdalai UD Priest lvl 60
101/150 Herbalism
75/150 Alchemy

Tibspeace Tauren Druid lvl 30
Tibsnooks Undead Mage lvl 18

The threshold between right and wrong is pain.
--His Holiness the Dalai Lama
User avatar
Tibs
 
Posts: 856
Joined: Sat May 29, 2004 4:53 am
Location: City of Angels


Postby Elvenbane on Tue Nov 02, 2004 4:26 pm

Stone quit pretending and give me a hand ;)
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Stoneguard on Tue Nov 02, 2004 7:30 pm

Heh, I am still downloading the latest version of the game, it looks like I still have about 1.5 days of download :shock: .

I would imagine it has something to do with the mod version number in the files, but I have not touched the CTMod in over a month now - much less WoW :/.

I do hope to get some play time this week though! (Hope eternal).
User avatar
Stoneguard
 
Posts: 261
Joined: Wed Mar 24, 2004 4:56 pm


Postby Aries on Tue Nov 02, 2004 7:32 pm

Did you already uninstall the game from your comp? If not send z a tell or put your email on riz's post. All you need is the new wow.exe. You DONT need to re dl. Funny huh? Supposively Bizz was testing out their installer with this dl. Things that make you go hmmm...
User avatar
Aries
 
Posts: 2318
Joined: Thu Feb 19, 2004 7:13 am
Location: atl,ga


Postby nut on Tue Nov 02, 2004 8:00 pm

Cosmos works fine. The interface #'s are still the same.

Should be the same for CTmod. You sure you're running the latest CTmod?
nut
 
Posts: 1080
Joined: Mon May 31, 2004 12:14 am


Postby Elvenbane on Tue Nov 02, 2004 8:01 pm

Ya I was. Wont be able to try it again till I get Open DL'd (had problems with the last patch so I cant use the quick fix) I'll see if it works after.
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Spider on Thu Nov 04, 2004 5:28 pm

The version I fixed last patch still works great. Here is the link

http://www.splice3.com/~d2elite/alex/wow/interface.zip
AKA:
Spider
Sting
Lìta
Kerrìgan
Xallandria
User avatar
Spider
 
Posts: 2424
Joined: Thu Jun 17, 2004 5:14 pm


Postby Tibs on Thu Nov 04, 2004 5:38 pm

Thing is Xal, is not working on everyone's computer.

For example, last patch worked on my home computer but not work, this new Open Beta patch, its working on neither home nor computer machines-- and I've heard from others who're having the same issues.

just an fyi, xala. :)

tibs out
Tibsdalai UD Priest lvl 60
101/150 Herbalism
75/150 Alchemy

Tibspeace Tauren Druid lvl 30
Tibsnooks Undead Mage lvl 18

The threshold between right and wrong is pain.
--His Holiness the Dalai Lama
User avatar
Tibs
 
Posts: 856
Joined: Sat May 29, 2004 4:53 am
Location: City of Angels


Postby nut on Thu Nov 04, 2004 9:13 pm

Try removing the "Interface" folder completly, not just renaming. Start up WoW. Quit and restart again, but with the CTmod Interface folder.

If that still doesnt work, try deleting your WTF and W[?][?] folder.
nut
 
Posts: 1080
Joined: Mon May 31, 2004 12:14 am



Return to Public for Peasants

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests

cron