Having Problems with the patch :(

Forum for all Blood Legion friends to chat with us.

Having Problems with the patch :(

Postby Elvenbane on Wed Oct 13, 2004 6:06 am

I'm having trouble patching WoW it craps up when it gets to 'World\Maps\Kalimdor\Kalimdor_33_31.adt' so I'm wondering if someone can send me a patched version of the file.

milamber@gmail.com
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Elvenbane on Thu Oct 14, 2004 12:44 pm

Can't play WoW :'(
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Tibs on Thu Oct 14, 2004 1:58 pm

I'd suggest removing all mention of Blizzard, Battlenet, WoW and worldofwarcraft from your computer. Then download the 0.10. full install, and update to 0.11 & 0.12. That should get all checksums in order (not that yours aren't), and give you a clean fresh copy of WoW.

Other than that, post at the Tech forums-- make sure that you include your system specs-- and see what responses you get. There's a ton of great information for both PC and Mac in those forums. Lots of people continue to have system specific issues, so don't feel along, elven.

And lastly, even if you were able to get it patched and working, the servers are offline right now and will not be coming back up until approximately 6pm PST Friday. That's the projected time they'll be back online. I'd guess they'll be crashing until somtime Sat. or Sun. Yeah, I know, I'm a pessimist.

Anywho, hope that helps, elven.

tibs out
Tibsdalai UD Priest lvl 60
101/150 Herbalism
75/150 Alchemy

Tibspeace Tauren Druid lvl 30
Tibsnooks Undead Mage lvl 18

The threshold between right and wrong is pain.
--His Holiness the Dalai Lama
User avatar
Tibs
 
Posts: 856
Joined: Sat May 29, 2004 4:53 am
Location: City of Angels


Postby malavant on Thu Oct 14, 2004 2:25 pm

it might just be that you got a corrupt patch. before you do what tibs said, just try to redownload the patch and try to update again
Dammit, I shoulda been a night elf
User avatar
malavant
 
Posts: 821
Joined: Sun May 09, 2004 1:38 pm
Location: Bum in New Orleans


Postby Elvenbane on Thu Oct 14, 2004 3:28 pm

Here's what I did Monday night...

Uninstalled WoW, Re-Installed WoW, Re-Applied the Patch.
Didn't work. Send an email to Blizz Tech Support. Tried Patching it over and over again, no luck (duh), Defragged with Norton System Works.

Tuesday, got an email fro Blizz saying that the dunno whats wrong but they think it might be a hardware thing. I doubt it, I havent had any similar problems and my HD is relatively new.

I'll try DLing the patch again to see if that works, but as far as the downloader is concerned mine is fine. FYI the file I have is exactly 294,929,789 bytes if someone wants to confirm. But I'll start another dl anyways.

If anyone wants I can also post the email from Blizz ;)
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Tibs on Thu Oct 14, 2004 3:45 pm

Make sure that you have no other applications running while _installing_ the patch, open whatever utility you need to disable or quit out hidden applications that are running on your machine.

That solved a lot of folks' issues with the patch not working right, or failing on certain files.

It may not solve your issue, but it might be something you've missed. I don't know, since I use a Mac, I'm just throwing out what I've read/ tried when I've had problems. One other thing might be trying different RAM configurations, just while patching.

tibs out
Tibsdalai UD Priest lvl 60
101/150 Herbalism
75/150 Alchemy

Tibspeace Tauren Druid lvl 30
Tibsnooks Undead Mage lvl 18

The threshold between right and wrong is pain.
--His Holiness the Dalai Lama
User avatar
Tibs
 
Posts: 856
Joined: Sat May 29, 2004 4:53 am
Location: City of Angels


Postby Elvenbane on Thu Oct 14, 2004 4:18 pm

Just finished attempting to patch with the new file I dl'd and guess what!

Blizzard BNUpdate v2.96 compiled on Oct 6 2004
Log created at 5:01 pm on 10/14/2004

This patch upgrades World of Warcraft from version 0.11.0.3925 to version 0.12.0.3988.

ERROR: unable to apply patch to file 'World\Maps\Kalimdor\Kalimdor_33_31.adt'

RESULT: Patch failed

I'll try doing it with my background apps shut off.
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Elvenbane on Thu Oct 14, 2004 4:31 pm

lol screwd up earlier this time:

Blizzard BNUpdate v2.96 compiled on Oct 6 2004
Log created at 5:21 pm on 10/14/2004

This patch upgrades World of Warcraft from version 0.11.0.3925 to version 0.12.0.3988.

ERROR: unable to apply patch to file 'World\Maps\Azeroth\Azeroth_35_28.adt'

RESULT: Patch failed

I guess it's a ram issue or something.
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Spider on Thu Oct 14, 2004 4:35 pm

Try downloading the most recent complete build of the game. Beta 6 or something is the latest I believe and try patching it. This fixed many issues for me as I still was working on a beta2 install.
AKA:
Spider
Sting
Lìta
Kerrìgan
Xallandria
User avatar
Spider
 
Posts: 2424
Joined: Thu Jun 17, 2004 5:14 pm


Postby Elvenbane on Thu Oct 14, 2004 7:51 pm

I have the full version of 0.11 cuz I only dl'd it on this comp on Sunday. I ran a ram check progm and it came back with a couple errors so I think one of my slots might be a bit messed so i'll take my comp apart and see if i can get it to work. I'll letcha guys know.
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Elvenbane on Fri Oct 15, 2004 12:05 am

Anywho, I changed which slot my RAM was in, well one of em anyways and I got the same error... I'm about ready to just wait for the next full downloader...
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Tibs on Fri Oct 15, 2004 12:12 pm

did you try removing that ram stick that returned errors, and try patching again? Not sure I understood whether or not you removed it. If not, try pulling that stick and patch again....

Otherwise, I'm pretty much out of suggestions for you, bro.

tibs out
Tibsdalai UD Priest lvl 60
101/150 Herbalism
75/150 Alchemy

Tibspeace Tauren Druid lvl 30
Tibsnooks Undead Mage lvl 18

The threshold between right and wrong is pain.
--His Holiness the Dalai Lama
User avatar
Tibs
 
Posts: 856
Joined: Sat May 29, 2004 4:53 am
Location: City of Angels


Postby Elvenbane on Fri Oct 15, 2004 12:22 pm

All of my RAM returned errors, but only on that 1 test.
But I know that the RAM works or my comp wouldnt...

I sent an email back to blizz asking them when the new full downloader will be out.

But it looks like I might miss the 3 week cutoff for getting the votes so I'm not gonna be joining BL for a month or so :cry:
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm


Postby Amantha on Sat Oct 16, 2004 5:30 pm

Havent seen you in game but I feel sorry for you. :cry:
Remember that one thing at that one place at that one time...?

Amanta - LvL 2
Amantha
 
Posts: 7
Joined: Sat Oct 16, 2004 12:54 pm
Location: Champlin, MN


Postby Elvenbane on Sun Oct 17, 2004 12:20 pm

Heh, now ya know why ya havent seen me.
~It's the thought that counts, not how many people die because of it~
~Elvenbane~
User avatar
Elvenbane
 
Posts: 508
Joined: Fri Feb 13, 2004 12:29 pm



Return to Public for Peasants

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron